Skip to main content

Vernieuwde website

Bijna lente en de lente staat voor een nieuw begin. Een nieuw begin en een hele nieuwe website. Nu hier de grote lente-schoonmaak nog ;-), want de nieuwe site heeft wel wat hoofdbrekens gekost.

De zweetdruppels liggen hier zichtbaar te parelen in de omgeving van mijn computer. Om weer helemaal up to date te zijn en de site makkelijker toegankelijk te maken voor mobiele telefoons, iPads en dergelijke moest het er van komen. We hebben de volledige site maar meteen op de schop genomen. 

 

Every day is a new
BEGINNING
stay away from what might 
have been and look at
WHAT CAN BE

Ik ben gewoon weer supertrots op het resultaat en zit hier met een smile van oor tot oor. Hierbij wil ik toch ook zeker Jolande van DAI DAI Design ontzettend bedanken voor het meedenken.  Jolande weet het telkens nog weer iets mooier maken, als dat ik zelf bedacht had. En natuurlijk wil ik haar ook bedanken voor haar geduld. Want ik ben geloof ik niet makkelijk en een 'Pietje Precies'. Of te wel: 'wat ik in mijn kop heb, heb ik niet in mijn......nou ja je weet wel.

Op naar mijn volgende plannetjes, ik maak het nog even spannend.......maar kan echt nog niets vertellen. Oh ja, misschien wel iets. Het zijn geen 'plannetjes' dit keer, maar 'heuse plannen'. Blijf dit blog volgen en/of volg ons op facebook voor de laatste info. 

Ik hoor heel graag wat jullie van de site vinden, want zelf ben je op een gegeven moment natuurlijk een beetje blind. Alle reacties zijn welkom! Is alles nog goed vindbaar, mis je nog informatie, klopt de site nog met wat wij uitdragen?  Dit laatste hoorden we vaak terug van onze vaste klanten over de vorige site en dat laatste vinden we ook heel erg belangrijk! Ik hoor het graag via: contactformulier, facebook app, of live natuurlijk!

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Volg blog via e-mail

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Vul je e-mailadres in:

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap