Skip to main content

Verwachting versus realiteit

Verwachten Landen IMG 9372

Had je dat verwacht?? Over naar de realiteit!

Som: Realiteit - verwachting = het echte leven. Dat wat is, dat is. Dat wat zou kunnen is niet meer dan een mogelijkheid.

We leven in een wereld met oneindig veel mogelijkheden. Je verwachtingen zijn vaak gerelateerd aan je referentiekader, aan hetgeen je al of niet bent tegengekomen in het leven. Je verwachtingen zijn ook heel vaak je wensen en dit kan superkrachtig werken!

Mogelijkheden...

Maar niemand volgt zijn gewenste lijn. Iedereen heeft een lijn met oneindig veel kronkels, afslagen, cirkels, pieken en dalen. Dit schept mogelijkheden?! Mogelijkheden om het opnieuw te doen, om het niet te weten, om te slenteren of te racen, om nieuwe verwachtingen te creëren, bij te stellen, los te laten of om geen verwachtingen te hebben.

Jij hebt de regie over jouw verwachtingen en je reactie daarop. Hiermee heb je dus ook de regie over je inspiratie of je frustratie. Hoe voelt dat? Poeh hé, dat is een hele verantwoordelijkheid!

Jij bent de regisseur!

Het zijn onze verwachtingen en onze reacties hierop -over situaties of over ons zelf- die ons ofwel belemmeren ofwel laten groeien. De 3 grootste fouten die je hierin kunt maken zijn: er niet volledig voor gaan, er niet aan beginnen, afhaken en teleurgesteld zijn.

Jij bent de regisseur van jouw verwachtingen en je hebt daarnaast te maken met de realiteit die zich openbaart voor jou. Dat is soms best een uitdaging en vraagt om flexibiliteit. Train je flexibiliteit??‍♀️, letterlijk! In een flexibel lijf huist een flexibele geest. Ga op onderzoek in je lijf, waar mag je wat minder star worden? Tip: begin bij je ? om zo goed te kunnen landen in jouw lijf. Om je vervolgens te focussen op je wervelkolom: jouw kolom van wervelende energie?, deze moet kunnen blijven wervelen! Op deze manier houd je ook je brein flexibel en kan je je verwachtingen soepel mee laten bewegen met de kronkels van jouw realiteit?!

#verwachtingen #loslaten #flexibel #andersvasthouden #leven #geluk #realiteit #persoonlijkeontwikkeling #omdenken #jezelfzijn #voetreflexplus #pilates #pilatesenzo

 

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Volg blog via e-mail

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Vul je e-mailadres in:

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap