Skip to main content

Beste Minister-president,

Minister presidentIMG 0718

Of mag ik Mark zeggen? Tja, op de een of andere manier voel ik me in deze crisis meer verbonden en op sommige vlakken minder alleen: wij met z’n allen met z’n allen ‘all-een’!
Zeg Mark ook ik heb gehamsterd? de afgelopen weken. Geen wc-papier maar ontzettend veel teleurstellingen kwamen er over mij heen.

Ik weet niet meer aan wie ik mij nu nog moet richten, want zij die er over gaan krijg ik zelf niet aan de lijn en zijn tot nu toe helaas onbereikbaar....

Ik ben een ondernemer weet je ........ en moest noodgedwongen op slot.
Mijn Pilates-studio een sportgelegenheid als ook mijn praktijk, hard getroffen door het Corona-lot.

Maar zo hoorde ik op tv: ‘wij laten getroffen ondernemers niet in de steek!’
Naar nu blijkt, het is toch niet wat het aanvankelijk allemaal leek?.

Ik weet niet aan wie ik me nu nog moet richten: Rijksdienst voor Ondernemers, kamerleden, KvK ze zijn allemaal begripvol echt waar, maar zijn allen slechts uitvoerend melden ze me achter elkaar....

Ik ben een getroffen ondernemer mijn zaak moest plots dicht. Maar joh je geloof het echt niet, mijn Pilates-studio heeft een SBI-code die niet voor vergoeding in aanmerking komt.
Ik voldoe aan alle criteria: gedwongen sluiting, geen inkomsten en heb alles overal al tig keer opgesomd.

Weet je, er was 10 jaar terug, maar ook nu nog helemaal geen specifieke code voor mijn branche mijn sector, mijn sportgelegenheid.
Dus zijn Pilates- en Yogastudio’s ondergebracht in tig andere codes die niet passen binnen dit huidige ?Corona-overheidsbeleid.

Ik weet niet aan wie ik mij nu nog moet richten, onze branche is nog jong, divers en hierdoor nog niet zo georganiseerd. Wij kunnen niet op tegen bijvoorbeeld winkeliers, die zijn met velen. En hun branchevereniging met contacten naar jullie overheid. Ze stonden binnen een dag erbij op de juiste lijst. Terwijl zij nog niet eens niet op slot zijn dat klinkt voor mij in mijn situatie best raar....maar is echt, echt waar....

Ik ben een alleenstaande moeder snap je en sta met mijn rug tegen de muur.
Verplicht gesloten, geen inkomsten, wel kosten privé en zakelijk en een doorlopende huur.

Kunt u mij zeggen of er vanuit die mooie woorden van de overheid ook voor ons een?tegemoetkoming komt, of dat ik daarover vooral moet blijven dromen?
Want dan kan ik beter nog vandaag stoppen dan morgen om niet nog verder in de problemen te komen.

Ik weet niet aan wie ik mij nu nog zou moeten richten.......wellicht aan mijn klanten en mijn kinderen dat dit niet is waar ik jaren lang zo ontzettend hard voor heb gewerkt en geknokt. Mijn tijd, mijn hart en mijn ziel ligt ligt in dit bedrijf echt waar, geloof me maar....

Ik ben een lief mooi mens met dromen en idealen, hardwerkend, creatief, ondernemend en voor iedereen zorgzaam.
Ben een vaste basis voor mijn klanten, mijn kinderen, samenwerkingspartners, collega’s en tot op heden hierin heel bekwaam.

Mijn ondernemershart huilt dikke tranen?, op dit soort overmacht kon ook ik mij net als u niet voorbereiden.
Samen met mij zitten er zo veel meer ondernemers nu tussen hoop en vrees, het Coronavirus het zijn bizar barre tijden.

Ik richt me tot u premier van Nederland, als u gezonde ondernemingen niet verloren wilt laten gaan trekt u dan nu de stoute schoenen aan: #doeslief, #doesgek, #doesanders want dat moet en doet nu iedereen.
Pilates is op blote voeten of op sokken met antislip, draag makkelijk zittende kleding, neem een bidon met water mee en een handdoek heb ik voor u te leen.

Ik: ondernemer, moeder, mooi lief mens met passie voor mijn bedrijf en mijn vak nodig u uit om in mijn studio eens te ervaren wat Pilates nu precies is.
Fysieke en mentale ontwikkeling en training, ik neem ook u heel graag een uurtje mee: Pilates en Yoga het is geen sport volgens onze SBI. Het is inderdaad meer dan dat en ook de spierpijn achteraf zult u merken, het is niet mis!

Want tja ik heb het gehoord: “Poepen? kunnen we nog voor de komende 10 jaren” dat was wat u zei....
Mijn onderneming en ik willen ook nog minstens 10 jaar vooruit, gelooft u mij!

Ik weet nu tot wie ik me moet richten Mark, want u als ook hardwerkend man met passie voor zijn vak moet toch begrijpen wat het voor je betekent als dat wat je zo graag doet ineens niet meer kan! Ik hoop dat deze noodoproep u op alle mogelijke manieren bereikt dus deel dit schrijven vooral massaal...

Wij - tot nu gezonde ondernemingen van Nederland- zijn hardwerkende mensen, moeders, vaders, gezinnen, huishoudens, helden die jarenlang de maatschappij enorm hebben gesteund en we doen dit met heel veel respect.
Ook wij hebben nu recht op de tegemoetkoming TOGS als we voldoen aan ALLE criteria behalve een SBI op een lijst die de lading totaal niet dekt.

En oh ja, Mark als we dan na de les even samen nakletsen op de mat??‍♀️??‍♂️ over hoe fijn het is om je denken even te kunnen stoppen, om even uit de crisis en in je lijf te zijn...
Is het natuurlijk super dat jij zelf hebt kunnen ervaren wat wij als beroepsgroep de samenleving te brengen hebben en die erkenning vinden wij heel fijn!

Ik richt me tot u Mark, laat ook ons niet in de steek, steun ook ons in deze crisistijd.
En ach, we rekenen deze les dan volgende week wel af na een aanpassing van dit tot nu super oneerlijke beleid.

Take care, blijf gezond, liefs Nancy??
www.pilatesenzo.nl

#ministerpresident #bestemark #alshetmoeilijkwordtgaikdichten #markrutte #noodkreet #nooitgedachtdittehoevendoen #TOGS #pilatesstudio #yogastudio #coronacrisis #SBIcode #lawaaimaken #danmaareengedichtvoordehoogstebaas #getroffenondernemerswillentegemoetkoming #SBIcodeszijnlangnietallemaaluptodate #tjeetjewateengevechtzeg #geenbranchetochspreekikvanuitalleyogaenpilatesstudiosinnederland #overheid #pilatesstudios #yogastudios #rvo #kvk #kamerleden #nederland #getroffenondernemers

 

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Volg blog via e-mail

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Vul je e-mailadres in:

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap