Skip to main content
  • Oefentherapie En Coaching Header 4
  • Pilates En Zo Header Computer
  • Oefentherapie En Coaching Header 3

Opleiding Beweegcoach

Docent: Nancy 

'Wat beweegt jou?'

Deze HBO-opleiding: is SNRO geaccrediteerd en heeft het NRTO- en CRKBO-keurmerk, ik verzorg deze opleiding voor Sonnevelt Opleidingen

 nrtocrkbo docent rgbsnro

Over de opleiding Beweegcoach

De opleiding Beweegcoach is voor mensen die geloven in de genezende kracht van beweging. Bewegen is leven! Hoe je beweegt, zo ben je. Je bent je bewust van het zelfherstellende vermogen van het lichaam en ziet bewegen als de mogelijkheid om gezond en vitaal door het leven te gaan, patronen te doorbreken en te helen. Je wilt het bewegen gebruiken als sleutel tot verandering, want hiervan profiteren lichaam én geest.

Een beweegcoach laat zijn cliënt fysiek en mentaal voelen waar het om gaat. Jij leert je cliënt weer luisteren naar de fluisteringen van het lijf, zodat het lijf niet zo hoeft te schreeuwen. Gaat je cliënt voortdurend over zijn grenzen tijdens het doen van oefeningen? Of daagt hij zichzelf vrijwel niet uit en kiest hij voor de ‘veilige’ comfortzone? Je cliënt bewustmaken en laten voelen wat hij doet in beweging is een bijzondere krachtige manier van coachen. Als beweegcoach kun jij het verschil maken door mensen te laten zien en ervaren dat bewegen een bron van plezier en vitaliteit is. Je laat cliënten via beweging weer voelen dat ze meer zijn dan het hoofd alleen; je brengt hoofd, hart en lijf weer met elkaar in verbinding. En dit werkt door tot in alle facetten van het leven van je cliënt. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Alle informatie over de Opleiding Beweegcoach vind je op de site van Sonnevelt Opleidingen

 

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap