Skip to main content

Algemene voorwaarden Webshop

Algemene voorwaarden voor verkoop artikelen Webshop Pilates & zo

Pilates & zo en is gevestigd op Koningsweg 27, 6655 AA te Puiflijk.

Pilates & zo
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.pilatesenzo.nl
T: 06-50282756
Kvk-nr. 30273668
BTW-nr. NL168289738B01
Rekeningnummer: 1547.94.406 Rabobank
BIC: RABONL24

Algemeen

Op al onze artikelen en leveringen van Pilates & zo zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Als je een bestelling bij ons plaatst ga je automatisch accoord met deze Algemene Voorwaarden.

Prijzen

Alle prijzen vermeld in de webshop van Pilates & zo zijn inclusief BTW, wijzigingen voorbehouden.

Betalingsmethoden

Via iDEAL: betaling via internet, direct via je eigen bank.
Factuur: Wil je meerdere artikelen bestellen, geef dan je bestelling aan ons door per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen je per email een factuur met verzendkosten.
Bankoverschrijving: het totaalbedrag wordt overgemaakt naar Rabobank, rekeningnummer 1574.94.406 t.n.v. Pilates & zo te Puiflijk. Na ontvangst van betaling wordt de bestelling verzonden.
Contant: Je kunt je bestelling ook bij ons afhalen onder contante betaling. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak.

Leveringsgebied

Ons leveringsgebied is Nederland.

Levertijden

Wij streven er naar om bestellingen binnen 7 werkdagen na ontvangst van betaling te leveren. Mocht de levertijd van het bestelde product langer zijn dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Je hebt dan de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Bij betaling met IDEAL zal het factuurbedrag worden teruggestort. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Mocht je 10 werkdagen na de datum van je bestelling nog niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Verzendkosten

Verzendkosten worden in rekening gebracht. Geef je bestelling door per email. Wij sturen je een factuur per email inclusief verzendkosten.

Op afspraak kunnen bestellingen ook onder contante betaling bij ons afgehaald worden. In dit geval berekenen wij uiteraard geen verzendkosten. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op.

Ruilen & Retourneren / Zichttermijn / Herroepingsrecht

Voor alle bestellingen geldt een zichttermijn van 14 kalenderdagen. Tijdens de zichttermijn is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met het product / de producten en de verpakking. Producten worden retour genomen mits in nieuwe staat en bij kledingstukken (indien redelijkerwijs mogelijk) inclusief het aangehechte kledinglabel. Mocht je een product willen retourneren dan kan dit: zo spoedig mogelijk na ontvangst van de goederen, tot uiterlijk 14 kalenderdagen na het verstrijken van de zichttermijn. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door onsj niet aangenomen. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigt, indien mogelijk in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd, inclusief retourformulier. Je kunt het product terugsturen naar:

Pilates & zo
Koningsweg 27
6655 AA PUIFLIJK

Het totale factuurbedrag zal dan binnen 14 werkdagen na retour-ontvangst worden teruggestort.

Recht van ontbinding: na het plaatsen van een order en het aangaan van de financiële verplichting, heb je wettelijk 14 kalenderdagen het recht om deze overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden. Gebruik als de goederen al verzonden en/of geleverd zijn het retourformulier, als de goederen nog niet verzonden zijn het herroepingsformulier.

Garantie

Pilates & zo staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst en de in het aanbod vermelde specificaties. Alle artikelen voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid, op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Je kan geen beroep doen op voorvermelde garanties in geval van:

Normale slijtage
Onoordeelkundig gebruik
Aan het artikel door of namens de koper aangebrachte wijzigingen
Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid
Bij verrichte reparaties aan de geleverde artikelen

Klachten

Pilates & zo raadt aan de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en eventueel de daarbij gebleken gebreken binnen de zichttermijn te melden.

Mochten er klachten zijn over-, gebreken zijn aan het geleverde product, of klachten zijn over de dienstverlening, dan kan de klacht worden doorgegeven via ons contactformulier of telefonisch 06 - 50 28 27 56. Wij proberen de klacht zo zorgvuldig en spoedig mogelijk op te lossen.

Privacy

Wij gaan zeer zorgvuldig om met de persoonsgegevens die worden opgegeven. Deze worden alleen gebruikt voor communicatie tussen Pilates & zo en koper en worden nooit aan derden verstrekt.

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap