Skip to main content
  • Pilates En Zo Core Power 3
  • 140514 Wave

Voeten lezen

Je voeten, vertellen je levensverhaal. Jouw kwaliteiten, karakter, persoonlijkheid, gedrag, aandachtspunten en levenshouding. 

Door het laten lezen van je voeten kom je er achter wat je sterke en zwakke punten zijn en waarom je tegen bepaalde situaties in je leven aanloopt, op het gebied van bijvoorbeeld werk, relaties en opvoeding.

Reading en voetdiagnostiek geven je helderheid van zaken. Waar liggen je mogelijkheden en waar niet? Wat zijn jouw kwaliteiten in het leven? Wat speelt er op dit moment fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel. Wat zijn je valkuilen en je aandachtspunten? En waar mag je rekening mee houden, wat mag je met meer compassie gaan zien en omarmen? Bewustwording via je voeten, zodat je moeiteloos kunt gaan leven vanuit jouw talenten. Zodat je met jouw stroom mee kunt zwemmen in plaats van er tegen in en in je weer volop in jouw kracht kunt komen te staan. 

Persoonlijke ontwikkeling

Voeten zijn spiegels van je ziel. In een reading leg ik verbanden tussen lichaam en geest. Voeten lezen geeft je inzicht, als het goed is herken en 'her-inner' je je diep van binnen wat ik zeg. Veelal zijn we door de (goedbedoelde) concepten die we tot ons genomen hebben afgedwaald van ons pad. Weten we niet meer goed wie we zelf zijn, komen we lastig bij onze kern. Je voeten geven feilloos aan waar jij voor mag gaan staan: jouw kracht, jouw bezieling en jouw talenten. 

Vandaag ga ik op blote voeten mijn eigen wereld onmoeten

 

 

 

Aangesloten bij

NIBIGregistratienummer 529147
Lees hier meer over in ons reglement

Tarieven & cadeaubon

Kijk hier voor de tarieven voor Voetreflextherapie. En vergeet onze cadeaubon niet, leuk om te geven, heerlijk om te krijgen! 

tarieven  cadeaubon

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap