Skip to main content
  • Pilates En Zo Core Power 3
  • 140514 Wave

Access Bars

Access Bars: 60 minuten

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lijf creëren?

Op je hoofd bevinden zich 32 Bars-punten (Bars = Engelse woord voor staven). Dit zijn energiebanen op en in het hoofd. Deze bevatten de elektromagnetische component van gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over hebt gehad. Door zachte aanraking kan de energie in de banen en tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. 

Hierdoor kunnen de spanningen van beperkende gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden ontladen en opgeruimd. Ze beperken jou namelijk om -MET GEMAK- iets anders te laten verschijnen in je leven. Of dat nou is op het gebied van relaties, gezondheid, geld, stress etc. Met het 'Runnen van de Bars' geef je je lichaam weer de ruimte om zijn zelfgenezend vermogen het werk te laten doen. 

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Als je niet af en toe wat opruimt wordt je computer traag, vatbaarder voor virussen en kan zo uiteindelijk crashen. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt mag worden verwijderd om zo plaats te maken voor het nieuwe. Je krijgt er letterlijk ruimte in je hoofd en lijf voor terug! Zo kan jij, vanuit jouw diepe zelf weer kiezen wat jij op dit moment wilt kiezen.

In het minste geval voel je je na de behandeling super ontspannen en rustig, alsof je een heerlijke ontspanningsmassage hebt ondergaan. In het beste geval verandert je leven ten goede.

Mantra van deze methode: 

Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie!

Een Access Bars behandeling bestaat uit: 

  • We zorgen eerst dat je heerlijk comfortabel ligt. Tijdens de behandeling hoef je even helemaal niets, alleen maar lekker liggen en ontspannen en bereid zijn te ontvangen. 
  • De 32 drukpunten op je hoofd worden door zachte intentionele aanraking behandeld. De 32 punten staan voor de verschillende contexten in je leven zoals o.a.: geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, heling, vriendelijkheid, dankbaarheid, vrede, kalmte, tijd, ruimte, vreugde, hoop en dromen, connecties, vreugde, verdriet, vrede, kalmte, communicatie, gewaarzijn. In deze punten liggen alle (beperkende) gedachten, gevoelens en emoties die je je hebt toegeëigend opgeslagen. 
  • Door zachte aanraking van de punten wordt oude ballast, die jouw niet meer dient, losgelaten en ontstaat er nieuwe ruimte.
  • Het kalmeert de hersengolven en het lost stress eenvoudig op, het lichaam kan uitrusten en herstellen.
  • Na de behandeling word je warm toegedekt en geniet je nog even ontspannen na.

Afspraak maken: telefonisch (06 - 50 28 27 56) of via webformulier

 

Aangesloten bij

NIBIGregistratienummer 529147
Lees hier meer over in ons reglement

Tarieven & cadeaubon

Kijk hier voor de tarieven voor Voetreflextherapie. En vergeet onze cadeaubon niet, leuk om te geven, heerlijk om te krijgen! 

tarieven  cadeaubon

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap