Skip to main content
  • Pilates En Zo Core Power 3
  • 140514 Wave

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie: 60 minuten

Door uitbreiding van ons team is er weer plaats voor nieuwe cliënten!!

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam via reflexzones, deze zijn verbonden met alle organen, zenuwen, klieren, spieren, gewrichten, overige lichaamsdelen en je brein. 

Je voeten vertellen jouw verhalen, via de voeten krijg je toegang tot je lijf en tot je geest. Jouw voeten dragen elke dag letterlijk de vreugde en de lasten van je leven. Als ons lichaam en/of onze geest uit evenwicht is, ontstaan er klachten. Als deze disbalans te lang aanhoudt breiden klachten zich uit, ons lijf geeft ons signalen. Via de voeten kunnen we lichamelijke, maar ook geestelijke en emotionele aspecten beïnvloeden. Soms lijken dit 'onsamenhangende' klachten, maar via de taal van de voeten proberen we de oorzaak van de klachten te achterhalen, de samenhang in kaart te brengen, om de balans weer terug te laten keren. 

We behandelen met VoetreflexPlus™-massages: door de reflexzones (westerse visie) op de voeten en onderbenen te masseren in combinatie met massage van meridianen en acupunctuurpunten (oosterse/Chinese en Thaise visie), onstaat er een krachtig en complementair werkend geheel. Reflexologie is toe te passen op het hele lichaam, bij bepaalde klachten werken we soms ook op het hoofd, de rug, de armen, de handen en via oorreflexologie (auriculotherapie). Soms door reflexmassages alleen, soms door een combinatie van reflexmassages, energetische massages, coaching en gesprekken is er ruimte voor bewustwording en herstel. Reflexologie is een totaaltherapie een holistische natuurgeneeswijze die kijkt naar de mens in al zijn facetten. 

Voetreflextherapie wordt over het algemeen als prettig, vitaliserend en zeer ontspannen ervaren en is geschikt voor iedereen. Voetreflexologie kan preventief en/of ter ontspanning toegepast worden maar kan ook bij veel verschillende (chronische) klachten verlichting geven. Het is een veilige therapie en kan een prima aanvulling zijn op reguliere geneeskundige behandelingen. 

Voetreflextherapie is bijvoorbeeld in te zetten bij: hoofdpijnklachten, stress gerelateerde klachten, slaapstoornissen, angst, vermoeidheid, hormonale klachten, spijsverteringsklachten, ademhalingsproblemen, spier- en gewrichtsklachten, vitaliteitsklachten, opbouwen van weerstand. Maar ook als ondersteuning bij thema's als bijvoorbeeld bij het ruimte innemen voor jezelf, grenzen aangeven, uitkomen bij je bezieling, hooggevoeligheid, ondersteuning bij verwerkingsproblemen, dichter bij jezelf komen. Wil je weten of de behandelingen iets voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op :-)

Een Voetreflextherapeutische behandeling bestaat uit: 

  • Voeten en onderbenen en/of armen, handen, oren, hoofd worden gemasseerd via de reflexzones en acupunctuurpunten met een combinatie van de Europese, Chinese en Thaise voetreflexologie. 
  • Indien nodig/wenselijk kunnen we de behandeling versterken door het plakken van CrossLinqs op verblijfpunten, medical taping, het toevoegen van magnesium door magnesiumgelpakkingen of magnesiumolie, het gebruik van de Infrarooddeken of de Moxa-lamp
  • Onze specialisatie naast voetreflextherapie is Voetreflexologie en Training, wij bekijken je voeten in elke behandeling vanuit dit grotere geheel. Trainingsadviezen en advies over (steun)zolen, schoenen, houding en beweging krijg je er bij ons standaard bij? ✅
  • Na de massage word je warm toegedekt en geniet je nog even ontspannen na.

Afspraak maken: telefonisch (06 - 50 28 27 56) of via webformulier

 

Aangesloten bij

NIBIGregistratienummer 529147
Lees hier meer over in ons reglement

Tarieven & cadeaubon

Kijk hier voor de tarieven voor Voetreflextherapie. En vergeet onze cadeaubon niet, leuk om te geven, heerlijk om te krijgen! 

tarieven  cadeaubon

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap