Skip to main content
  • Pilates En Zo Core Power 3
  • 140514 Wave

Voetreflex & leverpakking

Je lever is 'de chemische fabriek' van je lichaam. Om je lever te ontgiften, te ondersteunen en te reinigen is een leverpakking heerlijk! 

Je bloed stroomt vele malen per dag door de lever en deze heeft het de hele dag door druk met: het fiteren van bloed, het elimineren van giftige stoffen en het opruimen van afvalstoffen. Naast gifstoffen die verwerkt worden in de lever in de vorm van bijvoorbeeld medicijnen, alcohol, gifstoffen in ons eten, is de lever ook zeer gevoelig voor gifstoffen in de vorm van 'straling' en van 'geestelijke' of 'psychische' gifstoffen. We kennen allemaal de uitdrukking: 'Wat heb je op je lever?'. De lever draait dus nog meer overuren in tijden van stress en spanning en bij hormonale schommelingen. In de huidige maatschappij is het niet gek dat onze lever behoorlijk belast wordt. 

Een overbelaste lever uit zich vaak niet direct in de lever zelf. Klachten als jeuk, tranende ogen, hoofdpijn, menstruatieproblemen, boeren, darmproblemen, gewrichts- en spierproblemen, vermoeidheid, irritatie, boosheid, opvliegendheid, allergie hebben allemaal een relatie met de werking van de lever. 

Groene klei

Een leverpakking ondersteunt de lever. De basis van een leverpakking is een papje van groene klei. Groene klei is 100% natuurlijk en bevat allerlei mineralen zoals aluminium, ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium. Het is rijk aan enzymen, die het opnemen van mineralen en vitaminen bevorderen. Om het ontgiften te ondersteunen voegen we aan dit kleipapje een paar druppels rozemarijn toe. 

Leverpakking

Een papje van groene klei met hieraan toegevoegd enkele druppels rozemarijn, wordt op een katoenen doek verdeeld en wordt op de lever gelegd. Hieroverheen komt een handdoek en daarop een warme compress. Je wordt toegedekt met een warme deken(s) en gaat heerlijk ontspannen. Tijdens de  leverpakking ontvang je een ontspannende en herstellende voetreflexmassage. 

De lever gaat nu ontgiften en zorgt voor de afvoer van toxines. Het is mogelijk dat je een vieze smaak krijgt in de mond, maar ook een diepe ontspanning en een geweldadig gevoel in de buik. Geestelijke indrukken kunnen worden getransformeerd. De beste tijd voor een leverpakking is tussen 13.00 -15.00 uur, dit is in de Chinese Geneeskunde (TCG) volgens de Chinese Orgaanklok de 'minimale tijd' van de lever.

Na de leverpakking is het verstandig om veel te drinken om de lever en de nieren te helpen om de afvalsstoffen af te voeren. Het beste hiervoor is: lauwwarm mineraalwater (zonder koolzuur), gemberthee of paardenbloemthee.

 

 

Aangesloten bij

NIBIGregistratienummer 529147
Lees hier meer over in ons reglement

Tarieven & cadeaubon

Kijk hier voor de tarieven voor Voetreflextherapie. En vergeet onze cadeaubon niet, leuk om te geven, heerlijk om te krijgen! 

tarieven  cadeaubon

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap